søndag den 12. september 2010

Lykken står den kække bi..

Den faste læser af min blog, ved hvad mit liv har budt mig, i det sidste års tid.. Det har været en rutschebane af følelser - og oplevelser - og på et tidspunkt var det næsten for meget. Hvor blev min lykke og livskvalitet af? Hvorfor blev jeg begrænset i mit liv på grund af noget så plat som en skilsmisse..? Det tog lige lidt tid, men nu føles verden pludselig lidt lysere, selvom vi faktisk går en mørkere tid i møde, verden føles frisk - især nu hvor mit liv endnu engang forandrer sig. Til det bedre heldigvis..

Jeg har fundet livsglæde ved mange ting, men en væsentlig faktor er - som nogen måske allerede ved, eller har gættet - kærlighed..

Kærligheden gør mig i stand til at se ting på en anderledes måde end jeg hidtil har gjort. Den lærer mig nye ting hver dag. Den viser mig nye veje og giver mig suveræne værktøjer til at bearbejde mig selv på en super måde. Jeg er ikke helt færdig med at være "underlig" over både skilsmisse og følelsesmæssige rutschebaner, men jeg er på vej i den rigtige retning. Det er en helt speciel følelse,som jeg ikke mindes at have haft på den her måde før.. Det er selvfølgelig også en anden situation jeg står i nu, med 2 børn og et forlist ægteskab i bagagen, men den her gang sætter jeg måske bare lidt mere pris på den kærlighed, som er god for mig og som er god for den der giver mig kærligheden..

Min lykke er altså tilbage for fuld kraft - og med den kommer glæden ved, at tage i skoven 4 timer med drengene fra teamet..! Jeg ved nu med sikkerhed, at jeg er et menneske der har brug for noget, bagved mig, der støtter mig og giver mig ro. Det har jeg fået nu, med den kærlighed jeg har fundet..

Martin

2 kommentarer:

Hej sagde ...

Så er et tillykke jo på sin plads. (Jeg kender selv vejen og problemerne, efter opbrud)
Så herfra masser af, held og lykke og god vind ---> med masser af medvind.

Martin sagde ...

Takker.. :-)